Redovisningsbyrå i Täby

Vi har tänkt starta en redovisningsbyrå i Täby området, och tittar på lite olika alternativ angående vilka tjänster vi ska erbjuda samt hur vi ska uppnå en hög och proffsig servicenivå till våra kunder som en ny Redovisningsbyrå i Täby.

Vi vill kunna erbjuda redovisningstjänster som bokslut och skatte/inkomstdeklarationer och även kvalitetskontroller på vår Redovisningsbyrå i Täby. Vår tanke är att kunna erbjuda både möten digitalt samt på plats på vårt Redovisningskontor i Täby, där vi kommer ha flera redovisningsekonomer som är anställda av oss. Vi kommer verkligen satsa på snygga, och moderna lokaler i ett centralt område. 

För att kunna jobba som redovisningsekonom på vår redovisningsbyrå i Täby så måste man ha några års erfarenhet och ha jobbat på en redovisningsbyrå tidigare. Vi måste kunna konkurrera med de byråer som har många års erfarenhet och bra kundbas. Därför måste vi lägga mycket uppmärksamhet på att våra kunder enbart ska ha en utomordentlig upplevelse från början till slut och känna sig trygga och säkra med vår service. På vår Redovisningsbyrå i Täby vill vi kunna frigöra tid och stress hos våra framtida kunder och kommer satsa mycket på marknadsföring just kring det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *