Billiga kuvert när det behövs

billiga kuvertAtt ha billiga kuvert hemma när det behövs är praktiskt. Många kan hitta billiga kuvert liggande i en låda där hemma för billiga kuvert är just en sådan sak man har ett litet lager av. Rätt som det är ska man sända in lösningen på ett korsord, en vinstlott och deklarationen och i ett nafs går flera billiga kuvert åt. Plötsligt behöver man införskaffa nya billiga kuvert för att det är dags att skicka in inbjudningar till en tjugoårs- eller femtioårs- fest. Inbjudningarna kan man göra själv men att först klippa ut en pappersruta, sedan vika den med fyra veck och sist av allt limma ihop tre av fogarna för att slutligen hålla ett hemmagjort kuvert i sin hand och veta att fyrtionio till ska tillverkas genom samma procedur, kan tyckas onödigt när det går att spara det mesta av den tiden genom att köpa billiga kuvert.

Det finns få skäl till att slösa pengar på riktigt dyra kuvert. Troligen blir det upprivet av någons hand eller kniv. Skickas det till en äldre person kanske denna kvinna eller man öppnar kuvertet med en brevsprättare. Brevsprättare ser ut som små palettknivar och med dem öppnas kuvert.