Whiteboardtavlor i olika storlekar

whiteboardtavlaWhiteboardtavlor finns överallt, allt från i skolan till i hemmet. Men det skulle inte fungera att ha whiteboardtavlor i samma storlek hemma som i klassrummen. Det finns ett flertal olika storlekar att välja mellan. Whiteboardtavlor finns också kombinerade med kork för att ge möjligheten att hänga upp papper och andra lappar med nålar bredvid. På själva whiteboardtavlans yta kan du sedan göra ett personligt schema eller skriva upp vad som än önskas. Stora whiteboardtavlor är praktiska i klassrum och konferenssalar till exempel. I utrymmen där det behöver synas för flera människor helt enkelt. Mindre whiteboard tavlor passar på ännu fler platser än vad de stora gör. Även om det inte finns lika mycket plats att skriva på så är de idealiska för bland annat hemmet. Speciellt whiteboardtavlor som är magnetiska kan ha ett ännu större användningsområde. Små whiteboardtavlor kan också passa i tvättstugor när du ska boka tvättid eller på platser som danslokaler och stall. Mindre whiteboardtavlor är lätta att få tag i och prisklasserna kan skilja sig rätt mycket åt beroende på försäljningsstället. Lättaste sättet att få tag i stora whiteboardtavlor är att vända sig till ett relevant företag eller beställa på nätet.