Sexhjälpmedel och sexleksaker

sexleksakerFör somliga är det svårt att uppnå orgasm på egen hand, oftast för tjejer, både vid onani och samlag. Då finns det en massa diverse sexleksaker och sexhjälpmedel man kan utnyttja sig av som hjälp på traven!

För manlig onani finns det sexleksaker såsom lösvaginor och sexdockor. En lösvagina är en syntetisk vagina, oftast gjord av gummi eller silikon, men bland mer exklusiva sexleksaker förekommer det även i syntetisk hud. Det finns även lösvaginor med vibratorer i sig, för att göra det så skönt och behagligt som möjligt.

En sexdocka är en uppblåsbar docka. I Sverige kallas den oftast för en ”uppblåsbar barbara”. Sexdockor har en lösvagina i sig, som man penetrerar, och på vissa modeller kan man även penetrera mun och anal. Sexdockor är oftast tillverkade i latex eller plast, men i mer exklusiva modeller, kallade ”Real Doll” är de tillverkade av silikon.

Andra hjälpmedel som kan användas utöver sexleksaker är Viagra, som hjälper män med svårigheter att få erektion att få erektion och även hårdare erektioner. Det finns även penisringar, som både kan klassas bland sexleksaker och hjälpmedel, som mannen trär över sin penis, och även pungkulorna om så önskas, för att få en långvarigare och hårdare erektion.